Prachtige omgeving Mookerplas

In recreatiegebied De Mookerplas vindt u schitterende natuur die het grensgebied van Noord-Limburg, Zuid-Gelderland en Oost-Brabant kenmerkt. In de nabijheid van onze jachthaven vindt u een scala aan culinaire mogelijkheden, van pannekoekenhuis tot haute cuisine. Niet voor niets noemt men de Mookerplas ook wel "Lido di Mook".Lekker zwemmen in de Mookerplas

Het gezellige strand van De Grote Siep biedt je een breed zandstrand, een ruime ligweide en diverse voorzieningen voor een dagje uit. Kinderen vermaken zich uitstekend op het strand, in het water of op de vele speeltoestellen. Bij de diverse horecapunten kunt u terecht voor lekkere versnaperingen. 

Bezoek aan Nijmegen

Binnen loopafstand van onze haven gaat elk half uur een bus richting de bruisende stad Nijmegen. Loop door de oudste stad van Nederland en bezoek de hippe boetiekjes in de gezellige winkelstraten.
Of eet lekker in een van de restaurantjes en geniet van het uitzicht op de Waal.Wandelen op de Mookerheide

Op slechts tien minuten lopen van onze jachthaven  vind je de Mookerheide. Een natuurgebied met uitgestrekte heidevelden, mooie bossen en een rijke geschiedenis. De ideale plek om te wandelen en te genieten. Een mooi gebied dat een bezoek meer dan waard is. Vergeet niet om de authentieke watermolen op de Mookerheide  te bezoeken.

Prachtige omgeving

In de Mookerplas vind u een schitterende natuur die het grensgebied van Noord-Limburg, Zuid-Gelderland en Oost-Brabant kenmerkt. In de nabijheid van het water van onze jachthaven vindt u een scala aan culinaire mogelijkheden, van pannekoekenhuis tot haute cuisine. Niet voor niets noemt men de Mookerplas wel "Lido di Mook".

Lekker zwemmen in de Mookerplas

Het gezellige strand van De Grote Siep biedt je een breed zandstrand, een ruime ligweide en diverse voorzieningen voor een dagje uit. Kinderen vermaken zich uitstekend op het strand, in het water of op de vele speeltoestellen. Bij de diverse horecapunten kunt u terecht voor lekkere versnaperingen. In de Mookerplas vind je een schitterende natuur die het grensgebied van Noord-Limburg, Zuid-Gelderland en Oost-Brabant kenmerkt.

Bezoek aan Nijmegen

Vanaf loopafstand van onze haven gaat elk half uur een bus richting de bruisende Stad Nijmegen. Volg de Romeinen in Nijmegen en loop door de hippe boetiekjes in de winkelstraten van de oudste stad van Nederland. Of eet lekker in een van de restaurantjes en geniet van het uitzicht op de Waal.

Wandelen op de Mookerheide

Op slechts tien minuten lopen van onze jachthaven van Nijmegen vind je de Mookerheide. Een natuurgebied met uitgestrekte heidevelden, mooie bossen en een rijke geschiedenis. De ideale plek om te wandelen en te genieten. Een mooi gebied dat een bezoek meer dan waard is. Vergeet ook niet om de authentieke watermolen te bezoeken welke gevestigd is op de Mookerheide.